Bewertungen von Sushi de Prinsenhof Hardenberg

Neue Beurteilungen

5.0
Ralph
20 Mai 2024

Het was heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Broos
19 Mai 2024

Automatisch erbij stokjes soyasaus wasabi en gember. Jammer maar geen van 4 ontvangen.

Antwort von Sushi de Prinsenhof

Beste Broos, Onze excuses dat uw bestelling niet voorzien was van stokjes, sojasaus, wasabi en gember. We zullen er voortaan beter op letten dat dit niet meer gebeurt. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Team De Prinsenhof

Stephan
18 Mai 2024
Iris
17 Mai 2024
Martens
9 Mai 2024
Ekkel
8 Mai 2024

Er mag wel iets meer onder personeel gepraat en gecommuniceerd worden

KvB
5 Mai 2024
Gert Winter
5 Mai 2024

Alles was prima in orde hoor maar ik zou graag een kleinere portie kunnen bestellen. 30 stuks is voor mij, samen met mij zoon genoeg.

Ellen
4 Mai 2024

Zoals Altijd goed verzorgd en lekker!

Martijn
2 Mai 2024

Altijd perfect,

RBos
2 Mai 2024

Sushi Menu afgehaald. Perfect van smaak en goed verzorgd.

Erik M
1 Mai 2024
PK
30 April 2024

Lekker, heerlijk vers!

wim potgieter
28 April 2024

Zoals altijd, SUPER vers gemaakt. Bovendien goede kwaliteit.

Karin Valkman
27 April 2024

De bestelling is lekker snel klaar en de sushi smaakt heerlijk. De edamame is ook perfect op smaak

Hendry Braakman
21 April 2024

Smaakte weer super. Maar vind een prijsverhoging van 6 euro 25 binnen 16 dagen wel gigantisch veel

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J. Muis
20 April 2024

Het was echt weer heerlijk; supervers en bezorging precies op tijd.

L
14 April 2024
Florence
9 April 2024

De Sushi was perfect en goed op temperatuur 👌

Hanneke
7 April 2024

Heerlijke sushi

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Peter en Belinda
7 April 2024

Het was weer heerlijk en de Gyoza 😋

Erik den Ouden
7 April 2024

Zoals altijd was het weer top verzorgd en erg lekker.

E Bijlstra
1 April 2024
Gaby
28 MĂ€rz 2024

Het is eigenlijk altijd al heel goed. Deze keer was het fantastisch. Heerlijk gegeten, super vers en heerlijke smaken. Keurige service aan de deur. Echt top.

S.Snoeijer
25 MĂ€rz 2024

Heerlijke sushi en pokebowl! Bezorging was ook vlot!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jose
24 MĂ€rz 2024

Het was prima maar ... ik vond het jammer dat het 'koelkast koud' was. Dit was de eerste keer dat ik hier bestelde anders. Super vers toen!

Antwort von Sushi de Prinsenhof

Beste José, Bedankt voor je feedback. In tegenstelling tot wat je misschien denkt, bewaren we onze sushi niet in de koelkast. Het spijt ons dat het deze keer niet aan je verwachtingen voldeed. We zullen zeker kijken naar manieren om onze levering te verbeteren. Team de Prinsenhof

Giny Tromp
24 MĂ€rz 2024

Het was weer heel lekker en op tijd bezorgd. Geen verbeterpunten

Ja
21 MĂ€rz 2024

Geweldig!!

Bart
18 MĂ€rz 2024
Harold Muis
17 MĂ€rz 2024
Alien
11 MĂ€rz 2024
Joyce
10 MĂ€rz 2024

Wat een heerlijke sushi en gyoza hebben wij gegeten. Wij gaan hier zeker vaker bestellen.

Dunnewind
10 MĂ€rz 2024

Constante kwaliteit! Heelijk!

Jeanet
10 MĂ€rz 2024

Heerlijke sushi - voor herhaling vatbaar.

G. Winter
9 MĂ€rz 2024

Was gewoon prima, zoals verwacht. En de bezorging was volgens afspraak

Overweg
2 MĂ€rz 2024
Helemaal top!
25 Februar 2024
Geka
25 Februar 2024

Top t was heerlijk

Jan
23 Februar 2024

Heerlijke schotel voor 2 personen gehad, super lekker!!

Richard
22 Februar 2024

Stukjes vergeten en extra kip op de pokebowl zat er niet bij, voor de rest prima

Antwort von Sushi de Prinsenhof

Beste Richard, Bedankt voor de feedback. De extra kipstukken die je denkt te missen, hebben we wel degelijk extra toegevoegd. We hebben daarvoor een poke bowl bakje van 1000 cc gebruikt, wat normaal gesproken een poke bowl van 750 cc zou zijn. We hopen dat dit de verwarring oplost en dat je van je maaltijd hebt genoten. Team de Prinsenhof

Fam: S
22 Februar 2024

Super klantvriendelijk! Erg lekker en vers!

Rianne
19 Februar 2024

Heerlijk pokebowls, op de aangegeven tijd bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martens
19 Februar 2024

Heerlijk gegeten. De bezorger leverde op het exacte tijdstip. Wij bestellen zeker nog een keer weer!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

John
19 Februar 2024
Giny Tromp
18 Februar 2024

Geen verbeterpunten.We zijn zeer tevreden over kwaliteit en bezorgen!

Simone
18 Februar 2024

Ik bestel vaker Sushi en het is altijd super lekker. Helaas deze keer harde stukjes in de sushi, bij de laatste 3 stukjes. Leek wat op schaaldeeltjes van de garnalen.

Anoniem
10 Februar 2024
Cindy
10 Februar 2024

Heerlijke sushi!!

Wolbers
4 Februar 2024

Heerlijk zoals altijd !!!!!

Gerrit Olsman
21 Januar 2024

Was heerlijk!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bouwhuis
20 Januar 2024

Zoals eigenlijk vrijwel altijd was de sushi van de Prinsenhof weer een feestje om te eten!

Harrie
14 Januar 2024

Heel mooi opgemaakt, en super lekker ! Prima kwaliteit đŸ‘đŸŒ

Peter
14 Januar 2024

Was weer heerlijk.

Guus
12 Januar 2024

Heerlijk en strak op tijd. Top!!

Eveline
6 Januar 2024

Lekkere sushi, en bestellen via website gaat gemakkelijk. Eten op afgesproken tijd klaar voor afhaal, vriendelijk personeel.

Marijke
5 Januar 2024
Lute
2 Januar 2024

Erg lekker !

Sanne Gort
1 Januar 2024

Zoals altijd, zeer smakelijk, goede kwaliteit en ziet er leuk uit! Nog nooit ontevreden geweest met een bestelling hier.

Ano
31 Dezember 2023

Wederom top!

Linda
29 Dezember 2023

Beste sushi ever!

Alida
24 Dezember 2023

Heerlijke verse sushi. De premium box besteld, veel variatie en erg lekker!

Kerkdijk
24 Dezember 2023

Over de smaak valt niet te twisten, echt héérlijk. Maar met het rollen mag wat meer aandacht geschonken worden.

Giny
21 Dezember 2023

Superlekker, beste sushi van Hardenberg

B Morsink
8 Dezember 2023

Sushi's zijn voortreffelijk, veel keuze en de bezorging prima!

Jan
6 Dezember 2023

Heel lekker en vers. Top.

Erik den Ouden
6 Dezember 2023

We kunnen ons geen betere kwaliteit voorstellen. TOP!

Pk
5 Dezember 2023
Xavier Broos
2 Dezember 2023
Ellen
1 Dezember 2023

Heerlijk!

Janos
26 November 2023
KvB
26 November 2023

Really fresh and tasty!

Hofsink
21 November 2023

Ongeloofelijk lekker , Nog nooit Sushi gehad, Maar echt top ♡

Cindy vd Meer
19 November 2023

Heerlijke sushi! Makkelijk online (vooruit) bestellen.

Anton
18 November 2023

Vers, lekker, goed verpakt en op tijd bezorgd. Complimenten đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»

Bosman
17 November 2023

Erg lekker vers en een goeie maaltijd 👍

Jannie
9 November 2023

Heerlijke sushi
goede communicatie
snelle bezorging

J.W.E
6 November 2023

Heerlijk verse sushi. Volgens afspraak op tijd klaar. Complimenten aan het personeel.

B Morsink
5 November 2023

Super lekkere sushi, een aanrader om hier te bestellen!!

Anoniem
30 Oktober 2023

Wederom hier besteld, deze keer met een zeer grote bestelling. Alles was netjes en erg lekker. Netjes op tijd gebeld of de afhaal tijd iets later kon, wat volledig begrijpelijk is voor zo’n grote bestelling, en was keurig op tijd bij de afgesproken tijd.

Giny Tromp
29 Oktober 2023

Bestelling was heerlijk en op tijd.

Valkman
29 Oktober 2023

Heerlijke sushi. Lekker vers en een mooie prijs

Klaas.P
26 Oktober 2023

Deze plek overtreft alle verwachtingen! De vis is ongelooflijk vers, de rijst perfect bereid en de presentatie is als kunst. Attent personeel, uitstekende service. Een must-visit voor sushi-liefhebbers!

André
22 Oktober 2023

Fire box is een aanrader!! Best sushi in town!

Natasja Hilberink
22 Oktober 2023

De sushi was echt heel erg lekker. Ik was afgegaan op de andere beoordelingen en die hebben het absoluut bij het rechte eind! Super sushi en aardig personeel! De bestelling was ook perfect op tijd klaar.

Dunnewind
20 Oktober 2023

Vers gemaakte sushi!

Do
19 Oktober 2023

Lekkere sushi

Annemieke
14 Oktober 2023

Het is altijd een feestje als we weer hebben besteld bij jullie! Het smaakt heerlijk, de sushi is erg goed!

Jan
13 Oktober 2023

Het blijft een repeterend verhaal, het smaakte weer geweldig! Bedankt.

Mick
11 Oktober 2023

Snel geleverd en lekker

Jenine Lenters
9 Oktober 2023

Top

John
9 Oktober 2023

Werden netjes gebeld dat de bestelling 10 min later bezorgd zou worden,en het smaakte weer perfect

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wolbers
6 Oktober 2023

Smaak was top als altijd. Sushi was helaas bij wat ik gewend ben te lis gerold waardoor het uit elkaar viel. Jammer maar de rest was top

Antwort von Sushi de Prinsenhof

Beste Wolbers, Dank u wel voor uw beoordeling. Onze excuses voor de losse sushi rollen. We gaan in het vervolg hierop beter opletten. Gelukkig heeft de sushi u gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team de Prinsenhof

Bianca
3 Oktober 2023

Heerlijke sushi en op tijd klaar volgens afspraak !

Anoniem
2 Oktober 2023

Is weleens beter geweest

Birgit Rusken
2 Oktober 2023
Christiaan
1 Oktober 2023
Yori
27 September 2023
Annette
23 September 2023

Zag er mooi uit en was erg lekker! En het stond op tijd klaar. Gaan we zeker nog een keer bestellen.

P.
17 September 2023

Op camping laten bezorgen, de bestelling kwam op tijd, ik kreeg keurig een telefoontje van de bezorger dat hij op de parkeerplaats stond. De pokebowls en maki waren heerlijk, de tonijn en zalm van mooie kwaliteit en het was ruim voldoende. Voor herhaling vatbaar.

Scotty
15 September 2023

Heerlijk