Bewertungen von Sushi de Prinsenhof Hardenberg

Neue Beurteilungen

5.0
Hofsink
21 November 2023

Ongeloofelijk lekker , Nog nooit Sushi gehad, Maar echt top ♡

Cindy vd Meer
19 November 2023

Heerlijke sushi! Makkelijk online (vooruit) bestellen.

Anton
18 November 2023

Vers, lekker, goed verpakt en op tijd bezorgd. Complimenten đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»

Bosman
17 November 2023

Erg lekker vers en een goeie maaltijd 👍

Jannie
9 November 2023

Heerlijke sushi
goede communicatie
snelle bezorging

J.W.E
6 November 2023

Heerlijk verse sushi. Volgens afspraak op tijd klaar. Complimenten aan het personeel.

B Morsink
5 November 2023

Super lekkere sushi, een aanrader om hier te bestellen!!

Anoniem
30 Oktober 2023

Wederom hier besteld, deze keer met een zeer grote bestelling. Alles was netjes en erg lekker. Netjes op tijd gebeld of de afhaal tijd iets later kon, wat volledig begrijpelijk is voor zo’n grote bestelling, en was keurig op tijd bij de afgesproken tijd.

Giny Tromp
29 Oktober 2023

Bestelling was heerlijk en op tijd.

Valkman
29 Oktober 2023

Heerlijke sushi. Lekker vers en een mooie prijs

Klaas.P
26 Oktober 2023

Deze plek overtreft alle verwachtingen! De vis is ongelooflijk vers, de rijst perfect bereid en de presentatie is als kunst. Attent personeel, uitstekende service. Een must-visit voor sushi-liefhebbers!

André
22 Oktober 2023

Fire box is een aanrader!! Best sushi in town!

Natasja Hilberink
22 Oktober 2023

De sushi was echt heel erg lekker. Ik was afgegaan op de andere beoordelingen en die hebben het absoluut bij het rechte eind! Super sushi en aardig personeel! De bestelling was ook perfect op tijd klaar.

Dunnewind
20 Oktober 2023

Vers gemaakte sushi!

Do
19 Oktober 2023

Lekkere sushi

Annemieke
14 Oktober 2023

Het is altijd een feestje als we weer hebben besteld bij jullie! Het smaakt heerlijk, de sushi is erg goed!

Jan
13 Oktober 2023

Het blijft een repeterend verhaal, het smaakte weer geweldig! Bedankt.

Mick
11 Oktober 2023

Snel geleverd en lekker

Jenine Lenters
9 Oktober 2023

Top

John
9 Oktober 2023

Werden netjes gebeld dat de bestelling 10 min later bezorgd zou worden,en het smaakte weer perfect

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wolbers
6 Oktober 2023

Smaak was top als altijd. Sushi was helaas bij wat ik gewend ben te lis gerold waardoor het uit elkaar viel. Jammer maar de rest was top

Antwort von Sushi de Prinsenhof

Beste Wolbers, Dank u wel voor uw beoordeling. Onze excuses voor de losse sushi rollen. We gaan in het vervolg hierop beter opletten. Gelukkig heeft de sushi u gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team de Prinsenhof

Bianca
3 Oktober 2023

Heerlijke sushi en op tijd klaar volgens afspraak !

Anoniem
2 Oktober 2023

Is weleens beter geweest

Birgit Rusken
2 Oktober 2023
Christiaan
1 Oktober 2023
Yori
27 September 2023
Annette
23 September 2023

Zag er mooi uit en was erg lekker! En het stond op tijd klaar. Gaan we zeker nog een keer bestellen.

P.
17 September 2023

Op camping laten bezorgen, de bestelling kwam op tijd, ik kreeg keurig een telefoontje van de bezorger dat hij op de parkeerplaats stond. De pokebowls en maki waren heerlijk, de tonijn en zalm van mooie kwaliteit en het was ruim voldoende. Voor herhaling vatbaar.

Scotty
15 September 2023

Heerlijk

Anton
15 September 2023

In 1 woord; GEWELDIG đŸ‘đŸ» De kwaliteit van de sushi was perfect en de smaak was super lekker 😋 Daarnaast ook goede ervaring met de service (we werden namelijk gebeld naar aanleiding van een opmerking die we bij de bestelling hadden geplaatst). De uiteindelijke bezorging was ook top đŸ‘đŸ» Goed team bij Prinsenhof

Ellen Hulzebosch
15 September 2023
Sanne Gort
10 September 2023

Sushi is altijd van goede kwaliteit, en smaakt heerlijk. Verreweg de beste van de omgeving.

Johanna Bakker vd Velde
9 September 2023

Heerlijk vers... en snel klaar Top .. Ga zo door

Yannick Beenen
6 September 2023
Alien
4 September 2023

Alles zag er weer fantastisch uit en het smaakte ook weer heerlijk

Marieta
31 August 2023

We hebben het bestel voor mijn dochter en vriend na de bevalling van haar eerste kindje.Ze hebben er van genoten was vers en goed voorbereid. Alsook vriendelijk en optijd

Ard
30 August 2023

Ontzettend lekker en de service is snel en vriendelijk

B
28 August 2023

Best

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jve
27 August 2023
Erjan
26 August 2023

Altijd netjes op de gemelde tijd bezorgd.en zeer goede sushi

André
2 August 2023

Hele lekkere sushi !

Annemarie
30 Juli 2023

Heerlijke sushi gehad en wat een super bezorging, zeer snel en een zeer vrolijke goedlachse medewerker!

Frenny Peters-Winters
30 Juli 2023

In Ă©Ă©n woord : SUPER

Karapetian
29 Juli 2023
Larissa
22 Juli 2023

Lekkerste sushi van hberg!

Harold Muis
16 Juli 2023

Heerlijk!

Linda
15 Juli 2023

Super lekker zoals altijd

Muis
15 Juli 2023

Heerlijke superverse sushi en precies op de afgesproken tijd. We hebben weer genoten

Bertha van Faassen
13 Juli 2023

Alles prima in orde ,goede kwaliteit

Sanne Gort
12 Juli 2023

Super lekkere sushi en vlot geleverd, wij zijn zeer tevreden!

Fenneken Vosman
10 Juli 2023

Heerlijk we hebben genoten top kwaliteit đŸ‘đŸŒ

Dineke Becker
7 Juli 2023

We hebben ervan genoten ! Portie grootte precies goed.

Guus
6 Juli 2023

Super en strak op tijd. Top!

Luisman
1 Juli 2023
SD
29 Juni 2023

Ze waren iets vergeten.......maar dat werd op een SUPER manier opgelost👍

Lisa
28 Juni 2023

Optijd klaar en erg lekker!

M. Kampjes
28 Juni 2023

Lekker eten, veganistisch mogelijk en vriendelijke bezorging!

Alexander
23 Juni 2023

Heerlijke verse Sushi. Zeker een aanrader!

Helma
20 Juni 2023

Alles weer prima

José Wagtendonk
19 Juni 2023

Prima voor elkaar en erg lekker.

H
18 Juni 2023

Via de site kun je niet de kortingcodes invullen. Opnieuw 5 euro misgelopen. Wel de lekkerste sushi van Hardenberg gehad

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi de Prinsenhof

Beste H., Bedankt voor de review! Het verheugt ons te horen dat u tevreden bent. Om ervoor te zorgen dat u de korting ontvangt, is het belangrijk dat u de kortingscode correct invoert tijdens het plaatsen van de bestelling, in het daarvoor bestemde veld onder de bestelgegevens. Zodra de kortingscode is ingevoerd, zal de korting automatisch worden toegepast op het totaalbedrag van uw bestelling. Als u na dit bericht nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder. Met vriendelijke groeten, Team de Prinsenhof

Mick
17 Juni 2023

Snel en lekker

Ard
16 Juni 2023

Snel, heerlijk en lief personeel! Beste sushi uit de regio

margot
15 Juni 2023
Erve Odinck
12 Juni 2023

Superlekkere sushi! Bezorgt stipt op tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Miranda
6 Juni 2023

Altijd op tijd en super lekker. Ik rijd er speciaal altijd heen! Heerlijk.

Rianne
29 Mai 2023
Stoeten
29 Mai 2023
JC Pieper
29 Mai 2023
Cynthia
27 Mai 2023
Heleen
26 Mai 2023
Thijs Koelewijn
25 Mai 2023

Bijzonder goed gelukte sushi's. Signature rolls zijn erg lekker. Duur, maar lekker.

Marloes
22 Mai 2023

Zoals sushi hoort te zijn!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

L
17 Mai 2023

Bestelling stond klaar op het afgesproken tijdstip. Ik had gevraagd om een bevestiging en ik werd direct gebeld dat ze het gingen regelen. De sushi schaal zag er prachtig uit en het was heerlijk! Aanrader!

Bianca van der Kolk
16 Mai 2023

Beste sushi... en dat keer, op keer, op keer!!!

Mariëtte
15 Mai 2023

Smaakt vers en snel bereid!

Gaby
15 Mai 2023

Super netjes gebeld dat ze iets later kwamen, ook bij de deur nogmaals excuses voor het wat later komen. Sushi was heerlijk smaakvol en duidelijk vers. Top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marith
13 Mai 2023

Erg lekkere sushi! Helaas was tijdens de bezorging wat mis gegaan, de grote sushi box was vergeten en moest nagebracht worden.. aangezien wij in het ziekenhuis werken is dit erg onhandig, omdat wij de bestelling zelf niet aannemen, maar de receptie. Ook kunnen wij geen rekening houden met vertraging, aangezien de zorg door gaat.

Antwort von Sushi de Prinsenhof

Beste Marith, Onze excuses voor de vertraging van uw bestelling als gevolg van een fout van de bezorger. We begrijpen dat dit tot problemen heeft geleid tijdens uw werkpauze en we willen ons hiervoor verontschuldigen. We zullen in de toekomst beter opletten om dit soort problemen te voorkomen. Met vriendelijke groeten, Team de Prinsenhof

Karin
12 Mai 2023

Heerlijke sushi, echt van genotenđŸ„°

Stijn Rozema
12 Mai 2023

Besteld via de website met afhalen om 13:00. Precies om 13:00 was het klaar om mee te nemen. Vriendelijk personeel een heerlijke sushi! Wij gaan hier vaker bestellen en zeker een aanrader.

Henk Lambers
9 Mai 2023
Dunnewind
8 Mai 2023

Altijd vers !! Heerlijk!!

Esther
2 Mai 2023

Heerlijke verse sushi! Vanuit Eindhoven een weekje in Overijssel, heel blij dat we de Prinsenhof hebben ontdekt.

Helma
2 Mai 2023

Prima

anoniem
1 Mai 2023

echt de beste sushi in omstreken!!

Greetje
30 April 2023

Wij hadden de Sushi Buritto. Deze was nieuw, maar wat lekker, echt een aanrader.

Alida
27 April 2023

Sushi lover box besteld, groene bonen en dumplings. Wat genieten! Heerlijke sushi.

levi
22 April 2023
Bart Posthuma
21 April 2023

Heerlijk

MarĂšll
20 April 2023
Mark
16 April 2023

Lekkere sushi en snel bezorgd

Steffen
14 April 2023

Very delicious!

Thijs Koelewijn
13 April 2023

Prima weer. Mis alleen de verse pepers op de signature rolls.

Caroline
8 April 2023
Jan
5 April 2023

heel lekker en vers, beetje extra rijst gevraagd en gekregen, top!

Harald
1 April 2023

Heerlijk sushi

Nadie Medema
30 MĂ€rz 2023

Lekker en vers! Zeker aan te raden!

Ramona Olsman
29 MĂ€rz 2023
Helma
29 MĂ€rz 2023
Erjan
26 MĂ€rz 2023

Sushi de Prinsenhof staat wel op de site van thuisbezorgd. Maar niet op de app van thuisbezorgd.nl

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Helma
21 MĂ€rz 2023

Wederom prima

Bart
14 MĂ€rz 2023

Super lekker en vers gemaakt.

Lianne
12 MĂ€rz 2023

Net als altijd, super voor elkaar heerlijke poke bowl, echt een aanrader

Angela
12 MĂ€rz 2023
André
11 MĂ€rz 2023
Jan
10 MĂ€rz 2023

heerlijk, telkens weer, veel keuze

Christopher
9 MĂ€rz 2023

Beste Sushi van Hardenberg. Ontzettend gevarieerd, vers en mooi gepresenteerd.

Bernardette
5 MĂ€rz 2023

Het was weer heeeeerlijk

Aimee Nijman
4 MĂ€rz 2023

Super goede poke bowls!!

Eline
2 MĂ€rz 2023

Top, vers en superlekkere sushi

Levi Somsen
1 MĂ€rz 2023

super lekker en versđŸ„°

André
23 Februar 2023

Heerlijke verse sushi, veruit de beste sushi van Hardenberg.

C
22 Februar 2023

Prima hoeveelheid, goede kwaliteit ingredienten, echyer geen saus bij/op de pokebowl, dat miste ik wel.

Antwort von Sushi de Prinsenhof

Beste C, Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend dat de dressing van de poke bowl er niet bij zit. We hebben uw bestelling nagekeken en moeten helaas vertellen dat u zelf had gekozen om geen dressing erbij te willen hebben. Met vriendelijke groeten, Team de Prinsenhof

Luisman
19 Februar 2023
Jan
15 Februar 2023

Prima eten en mooi op tijd klaar, lekker vers. mag iets meer rijst bij maar verder echt top.

Luijkx
13 Februar 2023

Super lekker

Ajm
12 Februar 2023

Het was weer super.. Heerlijk!! Goede kwaliteit, goede prijs!

Kappert
12 Februar 2023
Slotman
11 Februar 2023
Bijlstra
5 Februar 2023
Berta
5 Februar 2023

Super lekker en vers

Mike en Jannet
29 Januar 2023

Sushi van Prinsenhof is echt top kwaliteit! Altijd genieten van goede smaak, ruime keuze en vers bereid.

Eline
28 Januar 2023

Heerlijk gegeten. Alleen de bezorger was denk ik wat te hard door de bocht gegaan, er lag wat sushi op de kop.

Henk Lambers
23 Januar 2023

Erg lekker, smaakte prima!

Rob
13 Januar 2023

Snel en op tijd geleverd. Het smaakte heerlijk.

Helma
13 Januar 2023

Het was weer prima!

anoniem
6 Januar 2023

echt top!!!!!

Greetje
1 Januar 2022

Zo als altijd heel lekker en vers .

NL
31 Dezember 2022
Bianca
31 Dezember 2022

Was weer top👍 heerlijk

R
31 Dezember 2022
John
27 Dezember 2022

Eerste keer sinds wij hier wonen dat we hier hebben besteld. Werkelijk heerlijke sushi. We hebben genoten van jullie superverse zeer smakelijke sushi. We gaan hier absoluut vaker bestellen.

A.J. van Eck
26 Dezember 2022

Voor het eerst sushi besteld, als onderdeel van het voorgerecht bij het kerstdiner. Het was heerlijk, zo lekker vers en smaakvol! Dat gaan we vaker doen.

wim potgieter
26 Dezember 2022

Mijn bestelling was zo vers dan ik nog een paar minuten moest wachten voordat mijn bestelling helemaal gereed was. Dat is super!!! Bovendien is/was de kwaliteit erg goed. Meerdere keren geweest, altijd super goed. Prima sushi!!! gr Wim.

Henk D
26 Dezember 2022

Prima service en super kwaliteit. Fantasitisch bedrijf.

Thea
25 Dezember 2022
Bert
25 Dezember 2022

Weer Super Lekker👍😁

Henk
25 Dezember 2022

Perfecte website . Alles precies op tijd en een super kwaliteit sushi

Fam Santing
24 Dezember 2022

Super vers en gemaakt met passie. Al vaak hier sushi gehaald en dit blijft een topper..

Ballast
24 Dezember 2022

Wederom schofterig lekker!

Judith
24 Dezember 2022

De sushi was heerlijk en supervers. Het werd later bezorgd vanwege topdrukte, maar daarover waren we netjes gebeld. Toen er een deel (nabestelling) ontbrak, kwamen ze dat netjes nabrengen met nog wat extra's. Goede service!

J.
23 Dezember 2022
Ezra
21 Dezember 2022
Jolanda
18 Dezember 2022

Heerlijke sushi đŸ±

Johanna
15 Dezember 2022
Gerrit
4 Dezember 2022

Alles prima đŸ‘đŸŒ!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Melissa
3 Dezember 2022
Alida
2 Dezember 2022
Tara Hakkers
2 Dezember 2022

De sushi is zo vers en zo goed op smaak dat je de soyasaus, gember en of de wasabi niet nodig bent. Zo veel smaaktonen heeft de sushi zelf net als de dumpings en de springrolls

Bianca
30 November 2022

Heerlijk!!

Ranter
27 November 2022

Voor 10 personen uitgebreid sushi besteld , kwaliteit was top. Bezorging was goed! Morgen weer;)

Lianne
26 November 2022

Een poke bowl mee naar het werk is altijd een feest, echt heerlijke bowls. Raad het iedereen aan echt super vers gemaakt.

Kroesen
25 November 2022

De sushi zag er prachtig uit en was heerlijk

Thijs De Vries
25 November 2022

Bezorging kwam pas na 1.5 uur binnen.

J.
17 November 2022
Thijs Koelewijn
13 November 2022

Beste sushi van H'berg. Dit keer 1 puntje van kritiek. Tempura in de rol was niet echt vers leek het. Die was taai. En de nori om de maki heen was ook iets taai. Verder was het weer prima. Goede vulling, ruim verse tonijn en zalm op en de sushi.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

JL
13 November 2022

Heerlijke pokebowl met lekkere zalm en tonijn. Ga hier zeker vaker bestellen!

Alida
5 November 2022

Heerlijke sushi. Voldoende variatie. Box voor 2 personen was voor ons voldoende.

Ellen
29 Oktober 2022
Appel
28 Oktober 2022

Het eten is heerlijk

Rianne Leemhuis
24 Oktober 2022
Rianne
23 Oktober 2022

Top!

Pastoors
23 Oktober 2022

Heerlijke superverse sushi! Met zorg klaargemaakt. Voor herhaling vatbaar. Jammer dat ze niet in Breda bezorgen.

Marcel
22 Oktober 2022

een erg goede sushi , wij hadden de Sushi Lover Box (40st) en de Roll mix (16st) deze waren super vers en erg lekker.

Jan
16 Oktober 2022
Dorothea
9 Oktober 2022

Over gewenste aanpassingen werd niet moeilijk gedaan, lekkere sushi! Alleen over bij de flamed sake cheese nigiri zat iets lichts pittigs. Verder heerlijk en snelle bezorging.

Marlies
30 September 2022

Zeer goede kwaliteit!

Dunnewind
26 September 2022

Heerlijke verse sushi!



.
25 September 2022
Jos augustijn
25 September 2022

De sushi was wederom weer fantastisch lekker, goede sushi en snelle bezorging

Heleen
24 September 2022

Wij bestelden een plateau sushi rolls en ze waren heerlijk en zeer gevarieerd

Ed
23 September 2022

Heerlijk en super vers!

Arjen
19 September 2022

Altijd vers en ontzettend lekker. Aanrader!

J
17 September 2022
SD
15 September 2022
Karlijn
11 September 2022
Nadia Broos
8 September 2022

Zoals altijd super goed! Bezorging is altijd veel sneller dan de schatting in de mail. Wij zijn fan!

Schotkamp
3 September 2022
E. Jeuken-Jansen
29 August 2022

Het was heerlijk

van Gennep
26 August 2022

Super lekkere sushi en je proeft dat het vers is bereid. Een echte aanrader

Peet
25 August 2022

Lekkere Sushi, de beste van Hardenberg. Op tijd bezorgd.

Remco Bakker
24 August 2022
Bianca
31 Juli 2022

Was weer topđŸ„°

Valkman
31 Juli 2022
Anita Van leeuwen
30 Juli 2022

Wat hebben we geweldig gegeten

Sofie
30 Juli 2022

Heerlijk gegeten en snel bezorgd! Echt een aanrader

Sabine
29 Juli 2022
Familie Tholen
28 Juli 2022

Heerlijke sushi, goed verzorgd. De gefrituurde producten waren nog goed warm bij levering en apart verpakt. Levering op de minuut.

Ingrid van der Velde
23 Juli 2022

De nieuwe signature rolls zijn echt super đŸ‘ŒđŸŒ

Arjen
17 Juli 2022

Geweldig genoten van onze pokebowls

Tevreden klant
16 Juli 2022

Altijd vers en erg lekker!

Petra
13 Juli 2022

Heerlijke verse sushi!

Anoniem
12 Juli 2022

Erg goed dank

Marvin
11 Juli 2022

De kwaliteit was altijd 5 sterren, maar door het vervangen van de wasabi door een klein horeca-zakje en het sterk verhogen van de prijzen, zijn we minder tevreden dan doorgaans. De sushi zelf was als vanouds erg goed. Ik wilde dit graag even delen.

Mirjam
11 Juli 2022

Het was niet zo lekker als anders. De rollen vielen uit elkaar en het leek alsof de sushi al even stond. Volgende keer hopelijk weer zoals anders.

Slotman
11 Juli 2022
Jan
8 Juli 2022
Rianne
7 Juli 2022

Top!

Erik
6 Juli 2022

Zoals altijd netjes op tijd. Kwaliteit kan gewoon niet beter. Wat een zorg is er aan deze sushi besteed!

Jurre Tromp
4 Juli 2022
Anniek
3 Juli 2022
SD
1 Juli 2022

Heerlijke sushi. En mooi op tijd bezorgt door een zeer vriendelijke bezorger op de fietsđŸšČđŸšČ👍

JG
29 Juni 2022

Erg lekker, goede kwaliteit en zeer betaalbaar

Caroline Schlepers
26 Juni 2022

Lekkerste sushi ever!

Wiersma
26 Juni 2022

Echt heerlijk. Gaan we zeker nog eens weer doen.

Dolf
24 Juni 2022

Het was weer goed voor elkaar en smaakte heerlijk!

Bart van Kampen
24 Juni 2022

Vers, gevarieerd en smaakvol

Simone
20 Juni 2022

Heerlijke verse roll đŸ‘ŒđŸŒ

Boy Mink
17 Juni 2022

Het was heerlijk en volgende keer weer hier bestellen.

Pieternella Olthof
12 Juni 2022

Smakelijke sushi. Ziet er goed uit, lekker vers!

Belinda
5 Juni 2022

Weer heeeeeerlijk gegeten!

Jannet Molenkamp
5 Juni 2022

Super vers en ontzettend lekker

Lianne
4 Juni 2022

Vanavond een poke bowl besteld en meegenomen naar het werk. Het is gewoon een super traktatie, ik kan de poke bowl echt aanrader.

Melanie
31 Mai 2022

Perfect op tijd bezorgd, zoals altijd heerlijke sushi en zelfs een spring roll extra! Dank daarvoor.

Ard Wolthuis
29 Mai 2022

Heerlijke sushi en altijd perfect op tijd

Annemiek
29 Mai 2022
L
28 Mai 2022
Anne
28 Mai 2022

Weer heerlijk genoten van de Sushi & precies op het gevraagde tijdstip bezorgd!

HD
27 Mai 2022

Heerlijke sushi!

Mirjam
26 Mai 2022

Heb inmiddels a heel wat sushi gegeten, maar dit is echt de lekkerste!

Fenny
26 Mai 2022

Heerlijke sushi. Niet te plakkerig, precies goed. Miniloempia's waren goed verpakt, waardoor ze na 30 minuten nog steeds warm waren. Door omstandigheden waren wij 30 minuten te laat van de afgesproken tijd. Wij werden daarom gebeld of het lukte de bestelling op te halen. Wij vonden dit een teken van gevoel dat zij een goed product wouden afleveren met goeie kwaliteit. Ze hebben het voor ons nog even wat langer gekoeld tot Wij er waren. Toppers! Echt een aanrader.

Bosch
22 Mai 2022
RG
19 Mai 2022
Cyn
15 Mai 2022

De bezorging was 20 min te vroeg. Op zich normaliter niet zo erg maar ik had het tijdstip gekozen omdat ik nog niet thuis was. Gelukkig was ik er net toen de bezorger kwam.

heleen Istha
11 Mai 2022
Dunnewind
8 Mai 2022

Heerlijk vers!!

Vanessa
30 April 2022

In een woord heerlijke verse sushi. Echt een aanrader!

C
29 April 2022
D. Boertje
26 April 2022
Henrike
24 April 2022

Het was erg lekker.

Michael
22 April 2022

Heerlijke sushi, goede kwaliteit en keurig op tijd geleverd. Aanrader!

Johanna
21 April 2022
Han Linders
18 April 2022

Op basis van reviews gekozen om hier Sushi te halen en het was het meer dan waard. Prima prijs/kwaliteit verhouding, goed gevulde sushi, mooi op smaak en ook vriendelijk personeel.

Patricia
18 April 2022

Heerlijke sushi.

Gabi Bos
10 April 2022
Brenda
2 April 2022

Altijd helemaal perfect!

Francisca
26 MĂ€rz 2022

Heerlijk!!

Peter
25 MĂ€rz 2022

Heerlijke sushi!

Trijntje
19 MĂ€rz 2022

Bestellen vaak en altijd perfect, maar deze bestelling kon je niet met de stokjes eten elk stukje sushi viel uit elkaar elkaar. Het was zo los opgerold zo jammer dit

Antwort von Sushi de Prinsenhof

Beste Trijntje, bedankt voor uw review. Wij zullen hier beter op letten. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team de Prinsenhof

dekker
19 MĂ€rz 2022

Zeer smakelijke gerechten. Alle Lof!!

Jannet Molenkamp
8 MĂ€rz 2022
Mick
6 MĂ€rz 2022

Was weer lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Linda
6 MĂ€rz 2022

Het was heerlijk. Vers, fris en gevarieerd. Wij vinden Sushi de Prinsenhof een aanrader.

Linda
2 MĂ€rz 2022

Verse ingrediënten dat proef je, heerlijk verse sushi. Warme gerechten ook echt goed warm. Voldoende sausjes. (Klein verbeterpunt, de kleine sushi maki rolletjes zijn vrij ongelijk van grootte.)

Bianca van der Kolk
27 Februar 2022

Niets meer aan doen, is super en lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hans
26 Februar 2022

Lekker vers. Smaak was weer uitstekend.

Melanie Arkes
22 Februar 2022

Volgens mij had ik de verkeerde rol. Ik had de crispy fire roll, maar er zat avocado in. Ik denk dat ik de dynamite roll heb gekregen. Het was wel erg lekker!

Van soest
20 Februar 2022

De bezorg was niet echt vriendelijk er kwam geen hallo of tot ziens van af. De tas werd toegereikt en hij ging zonder wat te zeggen er weer vandoor. Maar zo als altijd was ede sushi weer super.!!!

Antwort von Sushi de Prinsenhof

Beste Dhr. van Soest, bedankt voor uw feedback, wat vervelend dat dit is gebeurd. Onze excuses hiervoor. De bezorger is hierop aangesproken. De bezorger had gisteren veel last van het weer maar dat is natuurlijk geen excuus. We zullen in het vervolg hier beter op letten. Met vriendelijke groet, Team Prinsenhof

Luisman
16 Februar 2022

Vers, heerlijk, mooie presentatie

Dunnewind
13 Februar 2022

Echte aanrader, goede verse kwaliteit, vriendelijke mensen!

Kaisa
13 Februar 2022

heerlijk, smakelijk sushi, verse vis, op tijd klaargemaakt, gewoon een aanrader!

Niels Farennhorst
11 Februar 2022

Heerlijke sushi's! Voor herhaling vatbaar. Exact op de afgesproken tijd bezorgd

Ingrid Weis
5 Februar 2022

Elke keer een feestje! Verrukkelijk!

Dolf
3 Februar 2022

Was weer heerlijk... alleen hadden we allebei het idee dat de Californië roll qua smaak minder is geworden. Is er iets veranderd aan dit sushi gerecht?

Antwort von Sushi de Prinsenhof

Beste Dolf, bedankt voor uw feedback, wat vervelend dat de California roll deze keer niet naar wens is. Onze excuses hiervoor. Wij vinden de kwaliteit en service erg belangrijk en daarom nemen binnenkort contact met u op voor een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Prinsenhof

Gretha Zweers
30 Januar 2022
K.Reins
30 Januar 2022
Miranda
30 Januar 2022

Het smaakte heerlijk!

Simone Van Coeverden
29 Januar 2022

We hadden vanavond de dragonroll, đŸ‘ŒđŸŒđŸ‘ŒđŸŒ

Emma
29 Januar 2022

Wederom heerlijk gegeten van de sushi lovers box!

Felicia
28 Januar 2022

Snelle bezorging en suuuper lekkere sushi đŸ‘ŒđŸŒ

Erik Hakkers
22 Januar 2022
Caro
21 Januar 2022

Right in time en geweldig genoten! Heerlijk vers! TOP!! Vette aanrader!

Remco Bakker
16 Januar 2022

Super heerlijke sushi! De beste uit de omgeving, ik bestel graag hier de sushi

Jannet molenkamp
16 Januar 2022

Geen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Angelina
16 Januar 2022
Angela
14 Januar 2022

Super lekker!!!!

Ikku
11 Januar 2022

Schoon, vriendelijk en super lekker

Aniek Schraa
10 Januar 2022

De lekkerste! Altijd supervers 😋 Heel vriendelijk en goede service!

Marieke
9 Januar 2022
Esmee
9 Januar 2022

Was super lekker! Lekker verse sushi, smaakte goed. Niks op aan te merken

Elles Heijnen
5 Januar 2022
Ren
5 Januar 2022
Sanne
2 Januar 2021

Het was weer super lekker! Echt top sushi!

klaas.alfring
1 Januar 2021

super product

ME
31 Dezember 2021

Altijd super sushi

Henny
31 Dezember 2021

X

Andrea Veltink-Prenger
29 Dezember 2021

We hadden een honing-mosterd dressing bij de poke bowl besteld, deze zat er echter niet bij. Verder was het weer top hoor!

Antwort von Sushi de Prinsenhof

Beste Andrea, bedankt voor uw feedback, wat vervelend dat de dressing van de pokebowl er niet bij zit. Onze excuses hiervoor. We zullen hier intern beter opletten. Met vriendelijke groet, Team Prinsenhof

Anita Van leeuwen
28 Dezember 2021

Altijd erg goed.

Lucia
28 Dezember 2021

Sushi was heerlijk en lekker.We hebben vaker besteld...altijd top!!!

Esmé
27 Dezember 2021

Zoals altijd was het weer heerlijk!

Boertje
26 Dezember 2021

Zoals altijd heerlijk!

Inge
26 Dezember 2021

Super lekker!!

Wilm
26 Dezember 2021

Heerlijk sushi
.zag er zeer verzorgd uit. Perfecte kerstmaaltijd

Patrick
26 Dezember 2021

Erg lekker

Ronde
25 Dezember 2021

Was weer heerlijk

Kelder
25 Dezember 2021

Hey was heerlijk. En ook de service was top.

Ed
25 Dezember 2021

Prima voor elkaar sushi en snacks tegelijk klaar

Jolanda Hulst
25 Dezember 2021
Reints
24 Dezember 2021
J weering
23 Dezember 2021

Weer super lekker

Wilma
20 Dezember 2021

Heel goede kwaliteit! Prima online bestelmethode! Hier ga ik zeker opnieuw bestellen.

Annemiek
19 Dezember 2021
Marjet
17 Dezember 2021
Janny Wittenberg
5 Dezember 2021
Sandra Wind
5 Dezember 2021

Super heerlijke sushi, een echte aanrader! Vooral de kip spiesjes waren echt top!

Helma
5 Dezember 2021

Heerlijke sushi!

P.
3 Dezember 2021

Donders lekker! Op naar een volgende keer!

Jolanda
1 Dezember 2021

Was weer heerlijk, erg genoten van de lekkere sushi

N. Koopman
28 November 2021

Weer heerlijk! De bestelling werd zonder problemen aangepast op mijn zwangerschap, top service!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rob
26 November 2021

Snel geleverd en smaakte prima.

Wendy
26 November 2021

Heerlijk!

Fred
20 November 2021

Heerlijke sushi gerechten, smaakvol en stevig gerold. Voor herhaling vatbaar.

Gabi
19 November 2021

Snelle service en super lekker

Jan
19 November 2021
Erica
14 November 2021

Ontzettende lekkere en verse sushi. Top kwaliteit!

LĂ©on
13 November 2021

Super lekkere Sushi party box, vers gemaakt, fantastisch!

M. Lennips
11 November 2021
Lisa
8 November 2021

Heerlijke sushi en zoals altijd erg vers! Zeker een aanrader!

Huizinga
8 November 2021

Altijd lekker, goed verzorgd. Hoe kunnen we minder plastic gebruiken?

Freddie van der Kamp
7 November 2021

Heerlijke sushi 👍

De Groot
5 November 2021

Super sushi en goede bezorging

Michel
3 November 2021
Bert
1 November 2021

Heerlijke Sushi's, helemaal top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Parel
31 Oktober 2021

Super lekkere sushi gegeten. Vanuit vakantie park slagharen afgehaald. Heel klantvriendelijk en een mooie zaak. Goed bedacht trouwens de combi met een snackbar. Handig voor degene die niet van sushi houden in je gezin, kunnen zij lekker een patatje nemen.

John
30 Oktober 2021

Was weer perfect net als altijd 👌

Aniek
25 Oktober 2021

De allerbeste sushi!!

Bouwman
24 Oktober 2021

Het was heerlijk. Wie mag de laatste? Dat koste ff moeite om te bepalen 😀 De bezorging was iets later ivm adres problemen, maar keurig opgebeld en met uitlegniet lang daarna ons eten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Olav
21 Oktober 2021

Tot nu toe de lekkerste Sushi uit de omstreek! Niet bezuinigd op de aanwezigheid van tonijn, welke ook nog heerlijk van smaak en structuur is!

NĂ dia Broos
15 Oktober 2021

Het duurde 1,5 uur voordat onze bestelling er was. Verder super lekker weer.

rudie van Oosterhout
15 Oktober 2021
Ria Spijkers
14 Oktober 2021

Heerlijk sushi laten bezorgen smaakte erg goed en ook de bezorging was top!

Kevin
12 Oktober 2021
Bert Stoeten
12 Oktober 2021

Wat weer een HEERLIJKE Sushi Lover BOX, mooie aanbieding en geweldige sushi variaties, echt een aanrader!!!

Susanne
10 Oktober 2021

Heerlijke verse sushi!

Nadia Broos
3 Oktober 2021

Altijd erg lekker! Goede prijs/kwaliteit, op tijd bezorgd en altijd fijne acties. De nieuwe Japanse loempia's zijn een aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hulzebosch
3 Oktober 2021
Linda
1 Oktober 2021

Altijd heerlijk.

Sandra Birahy
28 September 2021

Heerlijke poke bowl zalm besteld en gegeten. Al vind ik de poke bowl op zich wel wat naar de kleine kant neigen voor deze prijs. Maar nogmaals,erg lekker!!

Fleur
26 September 2021

Altijd top!

Visser
26 September 2021
Jos
26 September 2021

Heerlijke sushi, goede rijst. Aanrader!

D. Boertje
20 September 2021

Beste sushi en bijgerechten in de omgeving.

Schotkamp
19 September 2021

Top sushi. Zeer goede kwaliteit.

Sanne
19 September 2021

Heerlijk!

Bertus
17 September 2021
Peter
16 September 2021

Uitstekend

Sanne Egberts
12 September 2021

We hebben een aantal keer besteld bij jullie en elke keer is het heerlijk! Echt een aanrader!!

Belinda
6 September 2021

Wat een service! Bij thuiskomst bleek bij onze bestelling de tonijn sashimi te missen. Een telefoontje en er werd kort overlegd. Wij werden teruggebeld en het zou alsnog worden bezorgd. Hoewel we buiten het bezorg gebied zaten. Even later werden we nogmaals gebeld, de bezorger was bijna op de fiets onderweg naar ons. Maar er kwam nog wat extra’s mee voor het ongemak. Zo werden we verrast met 2 blikjes cola overheerlijke gyoza! SUPER! Wij waren al fan en blijven dit zeker, dit is toch wel top service đŸ€©

John
2 September 2021

Weer super zoals altijd

Ingrid Weis
2 September 2021

Het was weer fantastisch!

Cyn
31 August 2021
Sieto van Rijn
26 August 2021

Heerlijke verse sushi’s zeker de complimenten waard. Niet alleen het “ standaard gebeuren” maar ook lekkere nieuwe combinaties. Zaak erg schoon en personeel zeer vriendelijk. Kom zelf uit Brabant maar zeker een dikke tip als je hier in de omgeving bent.

Anoniem
26 August 2021

Wederom erg lekker

R
26 August 2021

Fantastische sushi

Martin
23 August 2021

Prima voor elkaar!!

Kramer
22 August 2021

Het was echt super lekker hebben er van genoten

Vd velden
22 August 2021

Super sushi...!! Eten vaak sushi en zijn bij veel zaken al geweest. Maar deze hoort echt bij onze top 2..!!

Naomi van Faassen
21 August 2021

heerlijke sushi

Rianca
20 August 2021

Heerlijk!!👌👌

m en j
20 August 2021

het was zoals altijd prima voor elkaar, heerlijke sushi die er ook mooi en netjes vers uitziet!

L. P
19 August 2021

Heerlijke poke Bowl besteld, snelle levering, zalig genieten. Echt een aanrader