Avaliações de Sushi de Prinsenhof Hardenberg

Avaliações recentes

5.0
D
19 junho 2024
Aimee Nijman
17 junho 2024

De sushi was heerlijk en bereid met verse vis! Ook had ik bij de bestelling aangegeven dat ik graag hoorde als het eerder klaar was. Toen het eerder klaar was werd ik gebeld dat ik mijn bestelling eerder kon ophalen, top service!

Susan Otter
15 junho 2024

Voortreffelijk!

Lilian
12 junho 2024

Heerlijke sushi. Ik had een bestelling geplaatst voor het ziekenhuis met de opmerking om een bevestiging te krijgen van deze bestelling. Ik werd keurig gebeld dat ze het gingen regelen en de bestelling stond klaar toen ik het kwam ophalen. Kortom: een aanrader!

Martijn
9 junho 2024

Firefox blijft ons favoriet! Altijd goeie sushi!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

RL
6 junho 2024

Pokebowl was weer prima!

Dennis
6 junho 2024

Erg lekkere sushi van goede kwaliteit. Zeer vriendelijke eigenaren en goede service.

M
5 junho 2024

Superlekker en supervers gemaakt!

Gré Nijzink
2 junho 2024

Het was heeerlijk!! Super vers ook

Bosman
2 junho 2024

Heerlijke Sushi Buritto gehad wat een heerlijk maaltijd 👍👍

H Plas
30 maio 2024

Mijn dank dat U mij hebben kunnen overtuigen dat online bestellen efficiënter is.

NL
26 maio 2024
Marjolein
25 maio 2024
Gertjan Drenthen
21 maio 2024

Online bestelt, binnen half uur klaar, en was super lekker. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Ralph
20 maio 2024

Het was heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Broos
19 maio 2024

Automatisch erbij stokjes soyasaus wasabi en gember. Jammer maar geen van 4 ontvangen.

Reacção a Sushi de Prinsenhof

Beste Broos, Onze excuses dat uw bestelling niet voorzien was van stokjes, sojasaus, wasabi en gember. We zullen er voortaan beter op letten dat dit niet meer gebeurt. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Team De Prinsenhof

Stephan
18 maio 2024
Iris
17 maio 2024
Martens
9 maio 2024
Ekkel
8 maio 2024

Er mag wel iets meer onder personeel gepraat en gecommuniceerd worden

KvB
5 maio 2024
Gert Winter
5 maio 2024

Alles was prima in orde hoor maar ik zou graag een kleinere portie kunnen bestellen. 30 stuks is voor mij, samen met mij zoon genoeg.

Ellen
4 maio 2024

Zoals Altijd goed verzorgd en lekker!

Martijn
2 maio 2024

Altijd perfect,

RBos
2 maio 2024

Sushi Menu afgehaald. Perfect van smaak en goed verzorgd.

Erik M
1 maio 2024
PK
30 abril 2024

Lekker, heerlijk vers!

wim potgieter
28 abril 2024

Zoals altijd, SUPER vers gemaakt. Bovendien goede kwaliteit.

Karin Valkman
27 abril 2024

De bestelling is lekker snel klaar en de sushi smaakt heerlijk. De edamame is ook perfect op smaak

Hendry Braakman
21 abril 2024

Smaakte weer super. Maar vind een prijsverhoging van 6 euro 25 binnen 16 dagen wel gigantisch veel

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J. Muis
20 abril 2024

Het was echt weer heerlijk; supervers en bezorging precies op tijd.

L
14 abril 2024
Florence
9 abril 2024

De Sushi was perfect en goed op temperatuur 👌

Hanneke
7 abril 2024

Heerlijke sushi

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter en Belinda
7 abril 2024

Het was weer heerlijk en de Gyoza 😋

Erik den Ouden
7 abril 2024

Zoals altijd was het weer top verzorgd en erg lekker.

E Bijlstra
1 abril 2024
Gaby
28 março 2024

Het is eigenlijk altijd al heel goed. Deze keer was het fantastisch. Heerlijk gegeten, super vers en heerlijke smaken. Keurige service aan de deur. Echt top.

S.Snoeijer
25 março 2024

Heerlijke sushi en pokebowl! Bezorging was ook vlot!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jose
24 março 2024

Het was prima maar ... ik vond het jammer dat het 'koelkast koud' was. Dit was de eerste keer dat ik hier bestelde anders. Super vers toen!

Reacção a Sushi de Prinsenhof

Beste José, Bedankt voor je feedback. In tegenstelling tot wat je misschien denkt, bewaren we onze sushi niet in de koelkast. Het spijt ons dat het deze keer niet aan je verwachtingen voldeed. We zullen zeker kijken naar manieren om onze levering te verbeteren. Team de Prinsenhof

Giny Tromp
24 março 2024

Het was weer heel lekker en op tijd bezorgd. Geen verbeterpunten

Ja
21 março 2024

Geweldig!!

Bart
18 março 2024
Harold Muis
17 março 2024
Alien
11 março 2024
Joyce
10 março 2024

Wat een heerlijke sushi en gyoza hebben wij gegeten. Wij gaan hier zeker vaker bestellen.

Dunnewind
10 março 2024

Constante kwaliteit! Heelijk!

Jeanet
10 março 2024

Heerlijke sushi - voor herhaling vatbaar.

G. Winter
9 março 2024

Was gewoon prima, zoals verwacht. En de bezorging was volgens afspraak

Overweg
2 março 2024
Helemaal top!
25 fevereiro 2024
Geka
25 fevereiro 2024

Top t was heerlijk

Jan
23 fevereiro 2024

Heerlijke schotel voor 2 personen gehad, super lekker!!

Richard
22 fevereiro 2024

Stukjes vergeten en extra kip op de pokebowl zat er niet bij, voor de rest prima

Reacção a Sushi de Prinsenhof

Beste Richard, Bedankt voor de feedback. De extra kipstukken die je denkt te missen, hebben we wel degelijk extra toegevoegd. We hebben daarvoor een poke bowl bakje van 1000 cc gebruikt, wat normaal gesproken een poke bowl van 750 cc zou zijn. We hopen dat dit de verwarring oplost en dat je van je maaltijd hebt genoten. Team de Prinsenhof

Fam: S
22 fevereiro 2024

Super klantvriendelijk! Erg lekker en vers!

Rianne
19 fevereiro 2024

Heerlijk pokebowls, op de aangegeven tijd bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martens
19 fevereiro 2024

Heerlijk gegeten. De bezorger leverde op het exacte tijdstip. Wij bestellen zeker nog een keer weer!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

John
19 fevereiro 2024
Giny Tromp
18 fevereiro 2024

Geen verbeterpunten.We zijn zeer tevreden over kwaliteit en bezorgen!

Simone
18 fevereiro 2024

Ik bestel vaker Sushi en het is altijd super lekker. Helaas deze keer harde stukjes in de sushi, bij de laatste 3 stukjes. Leek wat op schaaldeeltjes van de garnalen.

Anoniem
10 fevereiro 2024
Cindy
10 fevereiro 2024

Heerlijke sushi!!

Wolbers
4 fevereiro 2024

Heerlijk zoals altijd !!!!!

Gerrit Olsman
21 janeiro 2024

Was heerlijk!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bouwhuis
20 janeiro 2024

Zoals eigenlijk vrijwel altijd was de sushi van de Prinsenhof weer een feestje om te eten!

Harrie
14 janeiro 2024

Heel mooi opgemaakt, en super lekker ! Prima kwaliteit 👍🏼

Peter
14 janeiro 2024

Was weer heerlijk.

Guus
12 janeiro 2024

Heerlijk en strak op tijd. Top!!

Eveline
6 janeiro 2024

Lekkere sushi, en bestellen via website gaat gemakkelijk. Eten op afgesproken tijd klaar voor afhaal, vriendelijk personeel.

Marijke
5 janeiro 2024
Lute
2 janeiro 2024

Erg lekker !

Sanne Gort
1 janeiro 2024

Zoals altijd, zeer smakelijk, goede kwaliteit en ziet er leuk uit! Nog nooit ontevreden geweest met een bestelling hier.

Ano
31 dezembro 2023

Wederom top!

Linda
29 dezembro 2023

Beste sushi ever!

Alida
24 dezembro 2023

Heerlijke verse sushi. De premium box besteld, veel variatie en erg lekker!

Kerkdijk
24 dezembro 2023

Over de smaak valt niet te twisten, echt héérlijk. Maar met het rollen mag wat meer aandacht geschonken worden.

Giny
21 dezembro 2023

Superlekker, beste sushi van Hardenberg

B Morsink
8 dezembro 2023

Sushi's zijn voortreffelijk, veel keuze en de bezorging prima!

Jan
6 dezembro 2023

Heel lekker en vers. Top.

Erik den Ouden
6 dezembro 2023

We kunnen ons geen betere kwaliteit voorstellen. TOP!

Pk
5 dezembro 2023
Xavier Broos
2 dezembro 2023
Ellen
1 dezembro 2023

Heerlijk!

Janos
26 novembro 2023
KvB
26 novembro 2023

Really fresh and tasty!

Hofsink
21 novembro 2023

Ongeloofelijk lekker , Nog nooit Sushi gehad, Maar echt top ♡

Cindy vd Meer
19 novembro 2023

Heerlijke sushi! Makkelijk online (vooruit) bestellen.

Anton
18 novembro 2023

Vers, lekker, goed verpakt en op tijd bezorgd. Complimenten 👍🏻👍🏻

Bosman
17 novembro 2023

Erg lekker vers en een goeie maaltijd 👍

Jannie
9 novembro 2023

Heerlijke sushi…goede communicatie…snelle bezorging

J.W.E
6 novembro 2023

Heerlijk verse sushi. Volgens afspraak op tijd klaar. Complimenten aan het personeel.

B Morsink
5 novembro 2023

Super lekkere sushi, een aanrader om hier te bestellen!!

Anoniem
30 outubro 2023

Wederom hier besteld, deze keer met een zeer grote bestelling. Alles was netjes en erg lekker. Netjes op tijd gebeld of de afhaal tijd iets later kon, wat volledig begrijpelijk is voor zo’n grote bestelling, en was keurig op tijd bij de afgesproken tijd.

Giny Tromp
29 outubro 2023

Bestelling was heerlijk en op tijd.

Valkman
29 outubro 2023

Heerlijke sushi. Lekker vers en een mooie prijs

Klaas.P
26 outubro 2023

Deze plek overtreft alle verwachtingen! De vis is ongelooflijk vers, de rijst perfect bereid en de presentatie is als kunst. Attent personeel, uitstekende service. Een must-visit voor sushi-liefhebbers!

André
22 outubro 2023

Fire box is een aanrader!! Best sushi in town!

Natasja Hilberink
22 outubro 2023

De sushi was echt heel erg lekker. Ik was afgegaan op de andere beoordelingen en die hebben het absoluut bij het rechte eind! Super sushi en aardig personeel! De bestelling was ook perfect op tijd klaar.

Dunnewind
20 outubro 2023

Vers gemaakte sushi!

Do
19 outubro 2023

Lekkere sushi