Reviews from Sushi de Prinsenhof Hardenberg

Recent reviews

5.0
L
Yesterday
Anne
Yesterday

Weer heerlijk genoten van de Sushi & precies op het gevraagde tijdstip bezorgd!

HD
27 May 2022

Heerlijke sushi!

Mirjam
26 May 2022

Heb inmiddels a heel wat sushi gegeten, maar dit is echt de lekkerste!

Fenny
26 May 2022

Heerlijke sushi. Niet te plakkerig, precies goed. Miniloempia's waren goed verpakt, waardoor ze na 30 minuten nog steeds warm waren. Door omstandigheden waren wij 30 minuten te laat van de afgesproken tijd. Wij werden daarom gebeld of het lukte de bestelling op te halen. Wij vonden dit een teken van gevoel dat zij een goed product wouden afleveren met goeie kwaliteit. Ze hebben het voor ons nog even wat langer gekoeld tot Wij er waren. Toppers! Echt een aanrader.

Bosch
22 May 2022
RG
19 May 2022
Cyn
15 May 2022

De bezorging was 20 min te vroeg. Op zich normaliter niet zo erg maar ik had het tijdstip gekozen omdat ik nog niet thuis was. Gelukkig was ik er net toen de bezorger kwam.

heleen Istha
11 May 2022
Dunnewind
8 May 2022

Heerlijk vers!!

Vanessa
30 April 2022

In een woord heerlijke verse sushi. Echt een aanrader!

C
29 April 2022
D. Boertje
26 April 2022
Henrike
24 April 2022

Het was erg lekker.

Michael
22 April 2022

Heerlijke sushi, goede kwaliteit en keurig op tijd geleverd. Aanrader!

Johanna
21 April 2022
Han Linders
18 April 2022

Op basis van reviews gekozen om hier Sushi te halen en het was het meer dan waard. Prima prijs/kwaliteit verhouding, goed gevulde sushi, mooi op smaak en ook vriendelijk personeel.

Patricia
18 April 2022

Heerlijke sushi.

Gabi Bos
10 April 2022
Brenda
2 April 2022

Altijd helemaal perfect!

Francisca
26 March 2022

Heerlijk!!

Peter
25 March 2022

Heerlijke sushi!

Trijntje
19 March 2022

Bestellen vaak en altijd perfect, maar deze bestelling kon je niet met de stokjes eten elk stukje sushi viel uit elkaar elkaar. Het was zo los opgerold zo jammer dit

Reaction from Sushi de Prinsenhof

Beste Trijntje, bedankt voor uw review. Wij zullen hier beter op letten. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team de Prinsenhof

dekker
19 March 2022

Zeer smakelijke gerechten. Alle Lof!!

Jannet Molenkamp
8 March 2022
Mick
6 March 2022

Was weer lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linda
6 March 2022

Het was heerlijk. Vers, fris en gevarieerd. Wij vinden Sushi de Prinsenhof een aanrader.

Linda
2 March 2022

Verse ingrediënten dat proef je, heerlijk verse sushi. Warme gerechten ook echt goed warm. Voldoende sausjes. (Klein verbeterpunt, de kleine sushi maki rolletjes zijn vrij ongelijk van grootte.)

Bianca van der Kolk
27 February 2022

Niets meer aan doen, is super en lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans
26 February 2022

Lekker vers. Smaak was weer uitstekend.

Melanie Arkes
22 February 2022

Volgens mij had ik de verkeerde rol. Ik had de crispy fire roll, maar er zat avocado in. Ik denk dat ik de dynamite roll heb gekregen. Het was wel erg lekker!

Van soest
20 February 2022

De bezorg was niet echt vriendelijk er kwam geen hallo of tot ziens van af. De tas werd toegereikt en hij ging zonder wat te zeggen er weer vandoor. Maar zo als altijd was ede sushi weer super.!!!

Reaction from Sushi de Prinsenhof

Beste Dhr. van Soest, bedankt voor uw feedback, wat vervelend dat dit is gebeurd. Onze excuses hiervoor. De bezorger is hierop aangesproken. De bezorger had gisteren veel last van het weer maar dat is natuurlijk geen excuus. We zullen in het vervolg hier beter op letten. Met vriendelijke groet, Team Prinsenhof

Luisman
16 February 2022

Vers, heerlijk, mooie presentatie

Dunnewind
13 February 2022

Echte aanrader, goede verse kwaliteit, vriendelijke mensen!

Kaisa
13 February 2022

heerlijk, smakelijk sushi, verse vis, op tijd klaargemaakt, gewoon een aanrader!

Niels Farennhorst
11 February 2022

Heerlijke sushi's! Voor herhaling vatbaar. Exact op de afgesproken tijd bezorgd

Ingrid Weis
5 February 2022

Elke keer een feestje! Verrukkelijk!

Dolf
3 February 2022

Was weer heerlijk... alleen hadden we allebei het idee dat de Californië roll qua smaak minder is geworden. Is er iets veranderd aan dit sushi gerecht?

Reaction from Sushi de Prinsenhof

Beste Dolf, bedankt voor uw feedback, wat vervelend dat de California roll deze keer niet naar wens is. Onze excuses hiervoor. Wij vinden de kwaliteit en service erg belangrijk en daarom nemen binnenkort contact met u op voor een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Prinsenhof

Gretha Zweers
30 January 2022
K.Reins
30 January 2022
Miranda
30 January 2022

Het smaakte heerlijk!

Simone Van Coeverden
29 January 2022

We hadden vanavond de dragonroll, 👌🏼👌🏼

Emma
29 January 2022

Wederom heerlijk gegeten van de sushi lovers box!

Felicia
28 January 2022

Snelle bezorging en suuuper lekkere sushi 👌🏼

Erik Hakkers
22 January 2022
Caro
21 January 2022

Right in time en geweldig genoten! Heerlijk vers! TOP!! Vette aanrader!

Remco Bakker
16 January 2022

Super heerlijke sushi! De beste uit de omgeving, ik bestel graag hier de sushi

Jannet molenkamp
16 January 2022

Geen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Angelina
16 January 2022
Angela
14 January 2022

Super lekker!!!!

Ikku
11 January 2022

Schoon, vriendelijk en super lekker

Aniek Schraa
10 January 2022

De lekkerste! Altijd supervers 😋 Heel vriendelijk en goede service!

Marieke
9 January 2022
Esmee
9 January 2022

Was super lekker! Lekker verse sushi, smaakte goed. Niks op aan te merken

Elles Heijnen
5 January 2022
Ren
5 January 2022
Sanne
2 January 2021

Het was weer super lekker! Echt top sushi!

klaas.alfring
1 January 2021

super product

ME
31 December 2021

Altijd super sushi

Henny
31 December 2021

X

Andrea Veltink-Prenger
29 December 2021

We hadden een honing-mosterd dressing bij de poke bowl besteld, deze zat er echter niet bij. Verder was het weer top hoor!

Reaction from Sushi de Prinsenhof

Beste Andrea, bedankt voor uw feedback, wat vervelend dat de dressing van de pokebowl er niet bij zit. Onze excuses hiervoor. We zullen hier intern beter opletten. Met vriendelijke groet, Team Prinsenhof

Anita Van leeuwen
28 December 2021

Altijd erg goed.

Lucia
28 December 2021

Sushi was heerlijk en lekker.We hebben vaker besteld...altijd top!!!

Esmé
27 December 2021

Zoals altijd was het weer heerlijk!

Boertje
26 December 2021

Zoals altijd heerlijk!

Inge
26 December 2021

Super lekker!!

Wilm
26 December 2021

Heerlijk sushi….zag er zeer verzorgd uit. Perfecte kerstmaaltijd

Patrick
26 December 2021

Erg lekker

Ronde
25 December 2021

Was weer heerlijk

Kelder
25 December 2021

Hey was heerlijk. En ook de service was top.

Ed
25 December 2021

Prima voor elkaar sushi en snacks tegelijk klaar

Jolanda Hulst
25 December 2021
Reints
24 December 2021
J weering
23 December 2021

Weer super lekker

Wilma
20 December 2021

Heel goede kwaliteit! Prima online bestelmethode! Hier ga ik zeker opnieuw bestellen.

Annemiek
19 December 2021
Marjet
17 December 2021
Janny Wittenberg
5 December 2021
Sandra Wind
5 December 2021

Super heerlijke sushi, een echte aanrader! Vooral de kip spiesjes waren echt top!

Helma
5 December 2021

Heerlijke sushi!

P.
3 December 2021

Donders lekker! Op naar een volgende keer!

Jolanda
1 December 2021

Was weer heerlijk, erg genoten van de lekkere sushi

N. Koopman
28 November 2021

Weer heerlijk! De bestelling werd zonder problemen aangepast op mijn zwangerschap, top service!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rob
26 November 2021

Snel geleverd en smaakte prima.

Wendy
26 November 2021

Heerlijk!

Fred
20 November 2021

Heerlijke sushi gerechten, smaakvol en stevig gerold. Voor herhaling vatbaar.

Gabi
19 November 2021

Snelle service en super lekker

Jan
19 November 2021
Erica
14 November 2021

Ontzettende lekkere en verse sushi. Top kwaliteit!

Léon
13 November 2021

Super lekkere Sushi party box, vers gemaakt, fantastisch!

M. Lennips
11 November 2021
Lisa
8 November 2021

Heerlijke sushi en zoals altijd erg vers! Zeker een aanrader!

Huizinga
8 November 2021

Altijd lekker, goed verzorgd. Hoe kunnen we minder plastic gebruiken?

Freddie van der Kamp
7 November 2021

Heerlijke sushi 👍

De Groot
5 November 2021

Super sushi en goede bezorging

Michel
3 November 2021
Bert
1 November 2021

Heerlijke Sushi's, helemaal top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Parel
31 October 2021

Super lekkere sushi gegeten. Vanuit vakantie park slagharen afgehaald. Heel klantvriendelijk en een mooie zaak. Goed bedacht trouwens de combi met een snackbar. Handig voor degene die niet van sushi houden in je gezin, kunnen zij lekker een patatje nemen.

John
30 October 2021

Was weer perfect net als altijd 👌

Aniek
25 October 2021

De allerbeste sushi!!

Bouwman
24 October 2021

Het was heerlijk. Wie mag de laatste? Dat koste ff moeite om te bepalen 😀 De bezorging was iets later ivm adres problemen, maar keurig opgebeld en met uitlegniet lang daarna ons eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Olav
21 October 2021

Tot nu toe de lekkerste Sushi uit de omstreek! Niet bezuinigd op de aanwezigheid van tonijn, welke ook nog heerlijk van smaak en structuur is!

Nàdia Broos
15 October 2021

Het duurde 1,5 uur voordat onze bestelling er was. Verder super lekker weer.

rudie van Oosterhout
15 October 2021
Ria Spijkers
14 October 2021

Heerlijk sushi laten bezorgen smaakte erg goed en ook de bezorging was top!

Kevin
12 October 2021
Bert Stoeten
12 October 2021

Wat weer een HEERLIJKE Sushi Lover BOX, mooie aanbieding en geweldige sushi variaties, echt een aanrader!!!

Susanne
10 October 2021

Heerlijke verse sushi!

Nadia Broos
3 October 2021

Altijd erg lekker! Goede prijs/kwaliteit, op tijd bezorgd en altijd fijne acties. De nieuwe Japanse loempia's zijn een aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hulzebosch
3 October 2021
Linda
1 October 2021

Altijd heerlijk.

Sandra Birahy
28 September 2021

Heerlijke poke bowl zalm besteld en gegeten. Al vind ik de poke bowl op zich wel wat naar de kleine kant neigen voor deze prijs. Maar nogmaals,erg lekker!!

Fleur
26 September 2021

Altijd top!

Visser
26 September 2021
Jos
26 September 2021

Heerlijke sushi, goede rijst. Aanrader!

D. Boertje
20 September 2021

Beste sushi en bijgerechten in de omgeving.

Schotkamp
19 September 2021

Top sushi. Zeer goede kwaliteit.

Sanne
19 September 2021

Heerlijk!

Bertus
17 September 2021
Peter
16 September 2021

Uitstekend

Sanne Egberts
12 September 2021

We hebben een aantal keer besteld bij jullie en elke keer is het heerlijk! Echt een aanrader!!

Belinda
6 September 2021

Wat een service! Bij thuiskomst bleek bij onze bestelling de tonijn sashimi te missen. Een telefoontje en er werd kort overlegd. Wij werden teruggebeld en het zou alsnog worden bezorgd. Hoewel we buiten het bezorg gebied zaten. Even later werden we nogmaals gebeld, de bezorger was bijna op de fiets onderweg naar ons. Maar er kwam nog wat extra’s mee voor het ongemak. Zo werden we verrast met 2 blikjes cola overheerlijke gyoza! SUPER! Wij waren al fan en blijven dit zeker, dit is toch wel top service 🤩

John
2 September 2021

Weer super zoals altijd

Ingrid Weis
2 September 2021

Het was weer fantastisch!

Cyn
31 August 2021
Sieto van Rijn
26 August 2021

Heerlijke verse sushi’s zeker de complimenten waard. Niet alleen het “ standaard gebeuren” maar ook lekkere nieuwe combinaties. Zaak erg schoon en personeel zeer vriendelijk. Kom zelf uit Brabant maar zeker een dikke tip als je hier in de omgeving bent.

Anoniem
26 August 2021

Wederom erg lekker

R
26 August 2021

Fantastische sushi

Martin
23 August 2021

Prima voor elkaar!!

Kramer
22 August 2021

Het was echt super lekker hebben er van genoten

Vd velden
22 August 2021

Super sushi...!! Eten vaak sushi en zijn bij veel zaken al geweest. Maar deze hoort echt bij onze top 2..!!

Naomi van Faassen
21 August 2021

heerlijke sushi

Rianca
20 August 2021

Heerlijk!!👌👌

m en j
20 August 2021

het was zoals altijd prima voor elkaar, heerlijke sushi die er ook mooi en netjes vers uitziet!

L. P
19 August 2021

Heerlijke poke Bowl besteld, snelle levering, zalig genieten. Echt een aanrader

Jeroen
18 August 2021
Ad Grendelman
15 August 2021

Heerlijk zoals altijd!

Rick
15 August 2021

Heerlijke sushi, snel geleverd!

Keizer
14 August 2021

Super lekker gegeten. En het eten was er eerder dan verwacht. Kortom een top service.

John
13 August 2021

Was weer geweldig lekker zoals altijd 👌

Ivan
26 July 2021
John
24 July 2021

Het smaakte weer geweldig zoals als altijd👌👌

Paul
23 July 2021
Patrick Nanninga
23 July 2021

Uitstekende service Hoge kwaliteit sushi. Zeker een aanrader!

De Goede
22 July 2021

Super service en heerlijke sushi

Ernst
21 July 2021
Sindy
18 July 2021

Weer super lekker!!

Nicole Haverland
17 July 2021

Es war, wie immer, sehr gute Qualitäten, sehr lecker und wir freuen uns auf die nächste Bestellung/Abholung 🍱 🍣 🥰👌

Ewelina
15 July 2021
Herma
12 July 2021
Bianca
11 July 2021

Het was weer helemaal TOP

Pieternella Olthof
9 July 2021

Weer erg lekkere en verse sushi!

Susan
7 July 2021

Super goede service en heerlijke sushi! Heerlijke afsluiting van de vakantie!

Bianca
4 July 2021

Was weer perfect we hebben weer genoten van de sushi1👌💯

Greetje
3 July 2021

Het was heerlijk en vers. Ook op tijd klaar

Jan
2 July 2021

Heerlijk!!

Thom
1 July 2021

Heerlijke en verse sushi, goede smaak. Vriendelijk personeel.

Hanna
30 June 2021
Kim
29 June 2021

Super

Eric
27 June 2021

Was heerlijk!

Elles Heijnen
26 June 2021

Super heerlijke sushi! Enorm genoten, alle drie.

Linda
19 June 2021

Was heerlijk

Bert
17 June 2021

Top sushi, was weer heerlijk

I. van Dusschoten
17 June 2021

Vijf sterren voor de lover box, heerlijk :-)

Evelien
13 June 2021

Prima, altijd vers en lekker

Yvi
12 June 2021

Op de afgesproken tijd klaar en de Pokebowls waren heerlijk!

Stefanie
12 June 2021

Oprecht de lekkerste sushi die we ooit gegeten hebben!!

Suzan
7 June 2021

Prima sushi, lekker gegeten. Jammer dat er geen stokjes bijzitten!

barbara groot karsijn
6 June 2021

Heerlijk en goede service!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Prior
5 June 2021
Henri
3 June 2021

Het was weer super lekker!

Hanke
3 June 2021

De Sushi was heerlijk!

Cynthia
1 June 2021
Jeanet Weekamp
24 May 2021

De sushi was weer heerlijk!! 👌

Rianca
24 May 2021

Heerlijk!

ten Hoven
24 May 2021

Na onze Recensie van 28 maart was het gelukkig nu weer TOP! Hebben genoten van heerlijke sushi. Perfect gerold, goede smaken en goede dressing verdeling(zoals we gewend zijn bij jullie) Het was erg lekker! Ook de compensatie (de Pink Lady) viel goed in de smaak dank hiervoor.

Reaction from Sushi de Prinsenhof

Beste Ten Hoven, wij zijn erg blij met uw feedback en willen u bedanken voor het vertrouwen in onze producten. Wij kijken uit naar uw volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team de Prinsenhof

Martijn
23 May 2021

Heerlijke sushi, vers en perfect gemaakt! En ook nog eens op de camping bezorgd zonder problemen :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Monique Assen
23 May 2021
Marjo
22 May 2021

Was heerlijk! Bezorging op tijd precies zoals afgesproken.

Diana
22 May 2021

Het is altijd lekker en vers. De mensen zijn erg vriendelijk. Fijne zaak

Remco
19 May 2021

Snelle service en hele goede sushi

Monique
16 May 2021

Heerlijk gegeten, geen kleffe sushi maar lekker vers! Aanrader!

Alex
16 May 2021

Top Sushi! Kan er niks anders van maken :)

Frank Kemper
16 May 2021

Uitstekende sushi

Jan
14 May 2021

Elke keer worden we weer verrast, ook deze keer smaakte het heerlijk!

Rusken
13 May 2021
M.V.
12 May 2021

Wij bestellen regelmatig. Heerlijk verse sushi, veel variatie. Onze favoriet is de lovers box. Vriendelijk personeel, keurige bezorgers

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dreetje
11 May 2021

Het was weer erg lekker. Top sushi

Sindy
10 May 2021

HEERLIJK! Wij rijden erg graag voor om.

Rudie
9 May 2021
Nijenhuis
8 May 2021

Het was heerlijk. Alleen helaas op moeten wachten 15 minuten ondanks dat ik het al vroeg in de ochtend besteld had. Dan mag ik toch wel verwachten als ik het dan in de avond haal dat het dan ook klaar staat.

Tb
8 May 2021

Top!

m.k
7 May 2021

supergoede sushi, heerlijk vers

Norbert
5 May 2021

Prima Sushi, aanrader!

Bert
1 May 2021

Was weer heerlijk, TOPPP SUSHI 👍👍😁😁😁😁

Linda
30 April 2021

Het was weer heerlijk

Lars
28 April 2021
jannet
27 April 2021

goede service en super lekker eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nicole
27 April 2021

Goede service en vooral heerlijke sushi. Aanrader!

Emileo
26 April 2021

Erg lekker!

Marco
21 April 2021

Sushi afgehaald, was netjes op tijd klaar, en erg lekker!

Van faassen
20 April 2021
wim potgieter
18 April 2021

toelichting overbodig. wederom super kwaliteit. Inmiddels vaste klant geworden. Tot de volgende keer!!!!!

Timmer
16 April 2021

Levering op tijd en heerlijke sushi!

Simone
14 April 2021

De Pokebowl was heeerlijk. De portie had voor mijn wat groter gemogen. Niet genoeg als volwaardige maaltijd.

Albert
14 April 2021

Vooral de versheid was weer super,en de attentie dat ik herinnerd werd aan de ophaaltijd kwam zeer goed te pas

Herman
12 April 2021

Zoals altijd was alles weer top.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sanne Olsman
12 April 2021

Wederom top!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mol
11 April 2021

Super goed, nu de 3e keer besteld bij hun en zeer tevreden!

Bianca
11 April 2021

Perfect heerlijke sushi

DvH
11 April 2021

Bullshit recensies. De sushi was prima, kwaliteit supermarkt, alleen de prijs was dat niet. Hopelijk is de patat beter.

Bert
10 April 2021

Heerlijk gegeten. Goede verse producten

Rianca
10 April 2021

Heerlijk! Bezorger zeer vriendelijk!

J. Broekhuis
9 April 2021

zo dat was echt hele lekkere sushi ,super , en de zalm heerlijk zacht van smaak. supervers . We moesten even rijden , maar bij thuiskomst waren de garnalen nog goed warm en heerlijk knapperig . We gaan zeker vaker halen .

Hanneke
8 April 2021

Heerlijke verse sushi! Een echte aanrader!

Maykel
8 April 2021

Goede 🍣 en vers gemaakt

Remco Bakker
7 April 2021
Meer
4 April 2021

Prima sushi. Lekkere smaak, goede prijs

Emiel
4 April 2021

Het was zoals gewoonlijk weer super lekker.

Manon
3 April 2021
Bert
3 April 2021

Heerlijjk, de Sushi Premiumbox is echt een aanrader👍😁

Erik
3 April 2021

Stipt op tijd als altijd. En die enkele keer dat het een minuut of tien later of vroeger wordt bellen ze altijd even. Keurig. En de kwaliteit is ook als altijd top!

Linda
2 April 2021

Altijd super lekker

Johan
2 April 2021

Het was heerlijk!

Molenkamp
29 March 2021

Het was weer top!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jasmina
28 March 2021

De sushi was lekker, vooral de Volcano!

Ramon
28 March 2021

Mooi formaat sushi en zeer smaakvol.

ten Hoven
28 March 2021

Onze zeer gewaardeerde schotel Roll mix de Luxe (€ 66,50) besteld. Mijn man heeft de schotel opgehaald. Het was erg druk en gaotisch en bestellingen liepen door elkaar heen. Onze schotel had een tik van de gaotische sfeer gehad en de schotel was rommelig en de mango saus zat op alle stukjes verspreid en er miste van alles om de stukjes compleet te maken, de stukjes lagen op zijn kant en waren niet strak gerold, vielen uit elkaar en smaken waren niet meer te onderscheiden. Ontzettend zonde van deze normaal zo mooie en bijzonder lekkere schotel. Normaal is hij zijn geld waard, maar nu heb ik direct gebeld met een zeer net meisje en beloofde terug te bellen. Heb ook de foto´s gestuurd van de schotel. Het was voor ons te ver om de schotel terug te brengen gezien de afstand en heb dit ook netjes aangegeven, dat ik hem anders per direct retour gebracht had. We werden idd teruggebeld, maar jongen (die de schotel zelf gemaakt had) schoot toch lichtelijk in de verdediging en wist niet wat er on

Reaction from Sushi de Prinsenhof

Beste ten Hoven, Bedankt voor uw feedback. We vinden het erg vervelend dat u het zo heeft ervaren. Na ons telefoongesprek en de foto gezien te hebben wil ik nog even een stukje aanvullen voor de duidelijkheid. De sushi box zag er naar onze mening nog goed uit. Het enige wat er nog mist zijn de massago op 2 sushi rollen. Hiervoor hebben we onze excuses aangeboden en daarna zijn we samen met u tot een compensatie gekomen. Helaas bent u nog steeds niet tevreden. Normaliter als wij zelf de sushi bezorgen, kunnen wij naderhand verhaal halen bij onze bezorger en naar een eventuele oplossing zoeken. Gezien het feit dat u de box zelf heeft opgehaald, kunnen wij niet garanderen dat de box heelhuids over komt. Wij hopen op uw begrip. Vriendelijke groeten, team Sushi de Prinsenhof

Peter
26 March 2021

Heerlijk en keurig op tijd

Zwart
25 March 2021

Super vers/goede variatie/erg lekker

Anita van leeuwen
22 March 2021

We hebben gesmuld. Het kan niet beter. Besteld, gebracht en de kwaliteit top. Tot de volgende keer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mariël Hams
21 March 2021

Heeeeeerlijke sushi!!! Vooral de lover box, perfecte combinatie van alles wat.

Miranda
20 March 2021

Super lekker!! Aanrader!

m.k
19 March 2021

superlekkere sushi!

Herman
14 March 2021

Ongeveer 20 minuten te vroeg vind ik wat aan de vroege kant. Het smaakte desalniettemin prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marco bosch
14 March 2021

Erg lekker

Jan
14 March 2021

Goede kwaliteit elke keer weer

Henri
13 March 2021
Domini
13 March 2021

Heerlijke en verse sushi! Wij zullen vaker bestellen.

Anne
12 March 2021

Heerlijke sushi! We hadden de sushi lovers box besteld! Precies om het afgesproken tijdstip stond de jongeman voor de deur!

Angelique Bosman
8 March 2021

Super service en heel erg lekker en bedankt voor de leuke verpakking 👍🤗

Marcel
8 March 2021

Uitgebreide bestelling (ca. 200 euro) gedaan. Alles was op tijd klaar en alles aanwezig. Lekkere Sushi Mooi gemaakt. Vriendelijke bediening.

Fred
7 March 2021
Zigterman
7 March 2021

Heerlijke gegeten. Echt super lekkere sushi.

Emiel
7 March 2021

Zoals altijd weer super lekker!!

Gezusters
6 March 2021

Het was heerlijk en een snelle bezorging.

Bianca
6 March 2021

Het was weer heerlijk!

Caro
5 March 2021

TOP!

Marc
3 March 2021

Smaakvolle verse sushi. Goede verhouding en ook goed 'gerold' zodat maki goed pakt en vorm houdt. Aanrader!

Nàdia Broos
28 February 2021

Super weer. Op zondag weer binnen een half uur voor 4 personen sushi. Heel lekkerl

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Destiny
28 February 2021

Erg lekker & vers!

Maartje Breukelman
28 February 2021
Jacqueline
25 February 2021

De sushi was écht heerlijk, en voor 2 personen ruim voldoende. Wat een fijne ontdekking!

Evelien
24 February 2021

Heerlijk vers en altijd goed.

John
24 February 2021

Super kwaliteit 👌👌

Gast
24 February 2021
wim potgieter
22 February 2021

bestelling op afgesproken tijd klaar, bovendien prima kwaliteit.

Jan-Willem
22 February 2021
Gabi
21 February 2021

Super lekker en snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wennink
21 February 2021

Niets op aan te merken, top eten top bezorging!

Greetje
21 February 2021

Heerlijke verse en lekkere sushi

Maria
20 February 2021

Heerlijk! Zeer goede kwaliteit, miste alleen het zout op de edamame.

Luisman
17 February 2021

Helemaal top! Vers, juiste smaak, goede kwaliteit., mooie presentatie , smaakte heerlijk . Kortom we hebben er van genoten.

Timmer
15 February 2021

Bij binnenkomst werd er aangegeven dat het nog 10 minuutjes zou duren voor mijn bestelling klaar was, in verband met de drukte. Uiteindelijk een uur (!!) moeten wachten op de bestelde sushi. De smaak was goed, maar de service valt nog te verbeteren..

Lisanne
15 February 2021

Online besteld en zonder overleg een tegentijd gekregen die 20 min later was dan aangegeven. Kan gebeuren dus dan maar even wachten onder het genot van een frikandel mayo (zelf betaald). Vervolgens nog bovenop de 20 min 16 min gewacht. Uiteindelijk werd er drinken aangeboden nadat ik mijn frustratie geuit had maar had dit graag anders gezien.

Nick Roeofs
15 February 2021

Komen afspraken naar. Heerlijke sushi van goede kwaliteit. Zeker aan te raden.

Marc Jonkhans
14 February 2021

De beste sushi in de buurt!

De Groot
14 February 2021

Het was heerlijk.

Ina
14 February 2021

Keurig opgemaakt, de smaken zijn voortreffelijk. Keep on going 👍🏻

Jeroen
12 February 2021
Peter
7 February 2021

Heerlijke sushi van top kwaliteit. Absoluut een aanrader!!!

Corrie
6 February 2021

Perfecte aflevering, zelfs nog eerder dan de aangegeven tijd. Heerlijke sushi.

RS
5 February 2021

Altijd super!!

Jan
5 February 2021

Voor de 4e keer Sushi afgehaald, ik blijf het zeggen, fantastisch!!

Emiel
5 February 2021

Het was weer erg lekker.

Kim
5 February 2021

Hele lekkere sushi! De bezorger kwam ook netjes op tijd. Ik raad de Prinsenhof zeker aan!

Rudie
31 January 2021

Fantastische sushi

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marlijn
31 January 2021

Altijd heel lekker en er wordt goed meegedacht met dieetwensen!

Emiel
31 January 2021

Zoals altijd top!

Slotman
30 January 2021
Jeanet Weekamp
24 January 2021

Heerlijk!!

Piet Fransen
24 January 2021

Super vriendelijk geholpen. bezorging en presentatie top. Maar bovenal heerlijk gegeten.

Van der Velde
24 January 2021

Goed en vers. Super!!

Emiel
23 January 2021

Zoals altijd weer super lekker

Gabi
23 January 2021

Super lekkere sushi 🍣

Vera Ten Hoven
22 January 2021

Heerlijk zoals altijd! Een dikke 10

Ellis Roeten
22 January 2021
Jan-Erik Bouwhuis
21 January 2021

De lekkerste sushi bestel je bij de Prinsenhof!

Jannet
18 January 2021

de roll mix 16 stuks waren wat minder.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patrick
17 January 2021
Patrick
17 January 2021

Super goed, net als de vorige keer mega lekker en goeie keus gemaakt!

Ton en Ina
17 January 2021

Heerlijk en wat een keuzemenu, top! Via de app besteld en op afgesproken tijdstip netjes ontvangen. Het eten zag er keurig uit en het was super vers. Echt vijf sterren waard ✍️🙏

Cynthia
17 January 2021

Heerlijke sushi. Zowel de warme als koude gerechten.

Linda
15 January 2021

Heerlijk tot gauw maar weer

André
11 January 2021

De beste Sushi van Hardenberg. Top kwaliteit.

Rick
9 January 2021
Linda
8 January 2021

Beste verse sushi in Hardenberg! Warme gerechten waren helaas niet meer helemaal warm maar nog steeds erg lekker :)

Rol
6 January 2021
Gabi
3 January 2020

Heerlijke sushi, snelle levering

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fanneke Sybesma
3 January 2020

Heerlijk, supervers!

Christine
2 January 2020

Heerlijk weer, zoals altijd! Alleen jammer dat er geen boxen zijn met half vis en half vlees/vega. Het is als je het los besteld wel echt prijzig! Een extra topping (spicy) die was besteld, was vergeten.. maargoed kan gebeuren :-)

Emiel
2 January 2020

Alweer superlekker!!!

Bijlstra
1 January 2020

altijd op tijd klaar, en heerlijk klaar gemaakt. echt een aanrader.

Ingrid ridderman
1 January 2020

Super lekker, en een goede prijs. Ik heb het oudjaarsdag besteld en kon het 's middags ophalen. Goede service👍

Anouk Poorterman
31 December 2020
ML
31 December 2020

Heerlijk

Arkes
30 December 2020

Super goed Was de eerste keer dat we bestelde maar top Voor herhaling vatbaar

Anita van leeuwen
29 December 2020

Zeer goed zoals altijd.

Ingrid
28 December 2020
Annika
28 December 2020

Heerlijke verse sushi

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Emiel
27 December 2020

Het smaakte weer fantastisch, top kwaliteit. Ga zo door👌👏

Diana
26 December 2020

Ik had voor 17:00 uur een bestelling geplaatst, was uur eerder in de buurt en heb gebeld of ik de bestelling eerder kon ophalen. Dat was geen probleem. Word altijd keurig geholpen en de mensen zijn altijd even aardig. Ik kom graag hier

henk
25 December 2020
Anoniem
22 December 2020

Lekker eten en leuke bezorger ;)

Emiel
22 December 2020

Zoals altijd weer super lekker!!

Jannet
20 December 2020

Het was weer heerlijk en super snelle levering en service

Angela
20 December 2020

heerlijke sushi, eerste keer dat we dit hebben gedaan, voor herhaling vatbaar

wim potgieter
20 December 2020

net zoals de vorige keer. bestelling stond gereed en de kwaliteit wat weer erg goed.

Pieternella Olthof
19 December 2020

Lekkere sushi! Als we sushi eten bestellen we bij de Prinsenhof!

Daan
18 December 2020

Goeie hoeveelheid, goeie sushi voor een nette prijs.

GF
18 December 2020

Top! Heerlijke sushi.

Victor
17 December 2020

Super lekker

Emiel
11 December 2020

Het was weer super lekker!

Arjan
11 December 2020

Fantastisch om elke keer weer dezelfde superverse kwaliteit te ontvangen. Exact op tijd bezorgd. Topzaak.

Oosterik
9 December 2020

Top! Overheerlijke sushi!

R.Leemhuis
7 December 2020
Aly
6 December 2020

Prima voor elkaar; op tijd leveren en overheerlijke sushi

Breur
5 December 2020

Heerlijke verse sushi. Genoten!

Jan
4 December 2020

Voor de 3e keer Sushi gehaald bij de Prinsenhof. Echt, geweldig, top!!

Mol
3 December 2020

Super lekker en goeie sushi!

Bijlstra
3 December 2020

Weer smakelijk gegeten, het was weer fantastisch.

Elles
29 November 2020

Super leuke en gezellig meid die kwam bezorgen. De sushi was vers en niet droog. Je merkt gewoon dat ze er liefde instoppen. Zelfs als je einde van de avond besteld heb je nog lekker verse sushi!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J.overweg
29 November 2020
Peter
28 November 2020
Arjan
27 November 2020

Zoals altijd de sushi keurig op tijd bezorgd, supervers en de warme onderdelen goed warm.

Emma
27 November 2020

Heerlijke sushi in de party pack.

M timmer
27 November 2020
Wouter Schipper
25 November 2020

Heerlijke sushi. Buikje weer vol. Nette bezorging en op tijd.

Patrick Bosman
23 November 2020

Eten was vers en goed, maar op de wedsite stond een schaal met 7 verschillende smaken. Er waren er maar 4, dus ergens gaat er iets mis.

Reaction from Sushi de Prinsenhof

Beste Patrick, bedankt voor uw feedback, goed om te lezen dat u onze sushi lekker vindt. Wat vervelend dat u denkt dat de bestelde box uit 7 smaken bestaat. We hebben uw bestelling nagekeken. Wat u besteld heeft is een double roll mix en dat bestaat uit 4 smaken zoals in het omschrijving staat. Met Vriendelijke Groet, Team Sushi de Prinsenhof

Onbekend
23 November 2020

Nu voor de 2x sushi gehaald!! Enorm lekker en vers!! We zijn met z’n 4en thuis maar iedereen vond het heerlijk en alles staat op de afgesproken tijd klaar! Zeker de moeite waard om vanuit Ommen naar Hardenberg hiervoor te rijden.

Aly
22 November 2020

Voor eerste keer besteld op aanraden van gasten van onze B&B en we moeten zeggen ....niks aan gelogen !!!het was heerlijk, we hadden de roll mix Vlg keer de poke bowl ook eens bestellen want daar lezen we ook goede berichtjes over ...kortom : we komen snel weer halen🙋🏻‍♀️

Peter
19 November 2020
Yvonne
19 November 2020

We hebben enorm lekker gegeten. Alles zag er keurig uit en van alles was genoeg. Vriendelijke mensen.

Kelly dragt
16 November 2020

Het was weer heerlijk zoals gewoonlijk

Veurink
15 November 2020
Peter
15 November 2020

Super! Heerlijke sushi

Albert
15 November 2020

Het was weer heerlijk

A.H
14 November 2020

Verrassend lekker!

Cynthia
10 November 2020

Erg smakelijke sushi. Veel keus en een vriendelijk bezorger.

Jannet
9 November 2020

was super lekker en snelle service

....
9 November 2020

Hou er rekening mee dat bezorgen lang kan duren... ze bellen keurig wanneer de afgesproken tijd niet lukt... Het eten is supervers en erg 😋

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lisette Kramer
8 November 2020

Erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pim
8 November 2020

Zoals altijd heerlijke Sushi, Double Roll Mix echt een aanrader voor twee personen